Coping with School Failure, Stress and Social Support in the Context of Self-Care - Lovašová, Soňa
Overenie vzájomných vzťahov medzi zvládaním školských neúspechov, vnímanou sociálnou podporou a rozsahom stresu u vybraných respondentov. Prezentácia výsledkov dotazníka od študentov sociálnej práce.