Potenciál ľudského kapitálu v SR a jeho využívanie - Bukovová, Sylvia, 1959-
Súčasný stav a vývoj ekonomicky aktívneho obyvateľstva v SR, jeho veková a vzdelanostná štruktúra a jej vývoj na Slovensku v rokoch 2014 až 2018 s dôrazom na vývoj a štruktúru znevýhodnených uchádzačov o zamestnanie. Použité dáta z údajovej databázy Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR - Správy o sociálnej situácii obyvateľstva Slovenskej republiky v rokoch 2014 až 2018.