Neriadené, nepostihnuteľné a ... transparentné prečo kryptomeny dobýjajú svet peňazí
Ako prišiel rok 2009 s ním prišli aj prvé bitcoiny. Ako dôsledok finančnej krízy v roku 2008 sa začala písať úplne nová éra finančnej sféry - do hry vstúpila kryptomena. Princíp ''vlastných peňazí". Dolovanie bitcoinov a ťaženie (mining). Hitparáda 10 najvýznamnejších kryptomien.