Svet peňazí je stále viac digitálny elektronizácia finančných služieb postupuje
Pobočky finančných ústavov, bánk sa navštevujú čoraz zriedkavejšie. Stále viac operácií sa dá vybaviť online, z pohodlia kancelárie, či domu alebo dokonca z mobilu. Finančný sektor patrí k odvetviam, ktoré digitalizácia mení od úplného základu. Pojem fintech. Digitálne bankovníctvo, digitálne banky a digitálna revolúcia. Virtuálna finančná polícia a blockhain.