Analýza dopadu GDPR na programy řízení rizik třetích stran a související doručení pro tuzemskou i zahraniční korporační praxi - Andreisová, Lucie
Pripravenosť obchodných spoločností spĺňať požiadavky na ochranu osobných údajov v súvislosti s ich dodávateľmi v praxi. Dodržiavanie daných požiadaviek zahŕňa špecifický metodický prístup, ktorý by mal byť starostlivo integrovaný do programu riadenia rizík tretích strán. Pred ich zavedením je dôležité pochopiť, akým spôsobom GDPR kladie na dodávateľov nové požiadavky a ovplyvňuje tak celkové vzťahy.