Recyklácia podmienka prežitia pre našu planétu
Čím sa máme lepšie, tým viac odpadu produkujeme a tým menej sa staráme, čo s ním bude. Činnosť ľudstva vždy so sebou prinášala produkciu istého množstva odpadu, ale až pred pár storočiami, so vznikom veľkých mestských aglomerácií a rozvojom priemyslu, sa ľudia museli začať zaoberať otázkou "kam s ním?". Typický fenomén našej doby predstavuje elektronický odpad. Hriech z nadbytku - recyklácia nie je všeliek. Ako na to ide Európa.