<The> Long-Run Environmental Effect of Aquaculture and Food Trade in Egypt - Kwakwa, Paul Adjei
Analýza účinkov akvakultúry a obchodu s potravinami na environmentálnu kvalitu v Egypte v rámci hypotézy environmentálnej Kuznetsovej krivky (EKC). Skúmanie údajov z ročných časových radov z rokov 1971 - 2014, pomocou plne modifikovaných bežných najmenších štvorcov a autoregresívnych metód distribúcie oneskoreného zisťovania.