Application of System-Dynamic Modeling to Improve Distribution Logistics Processes in the Supply Chain - Mutanov, Galimkair
Predstavenie prístupu k zlepšeniu logistických procesov pomocou modelovania dynamiky systému dvoch rôznych scenárov procesov. Dynamika systému sa používa nielen ako kauzálna slučková schéma, ale vypočítané miery ukazovateľov spokojnosti koncových používateľov poskytli aj odborníci.