Safety Implications of GNSS Signal Interference at Zilina Airport - Novák, Andrej
Príspevok sa zaoberá problematikou rušenia GNSS a jeho následným dopadom na postupy priblíženia sa k letisku. Návrh umiestnenia monitorovacej stanice. Odporúčania na zvýšenie bezpečnosti a spoľahlivosti v prístupoch GNSS.