Further Argument for a Syncretic Analysis of DOM and Dative in Spanish - Pérez, Carlos Muñoz
Analýza španielskej formy /a/ k diferenciálnemu označovaniu objektov (DOM) a vzťah k datívu v španielčine. Problematika z pohľadu nesúladu prípadov pomocou synkretizmu.