Kríza odhalila nové príležitosti, aj v logistike
Medzi prvými hospodárskymi odvetviami, kde sa začali prejavovať dôsledky pandémie, patrí logistika a to vo všetkých jej súčastiach - od zásobovacích reťazcov až po kuriérske služby. Napriek prvotnému šoku a určitým stratám sa však pre logistické spoločnosti, ktoré boli schopné flexibilne reagovať, otvorili počas vrcholiacej krízy nové možnosti. Kto nie je online, neprežije.