Slovak ‘No’ and Its Pragmatic Meanings and Functions in Relation to Prosody - Mareková, Lucia
Tento článok skúma príspevky lexikálneho kontextu a prozódie k vnímaniu slovenskej častice „no“. Kontext, prozódia, všeobecná charakteristika a funkcie fráz. Popis úlohy rôznych činiteľov pri vnímaní "no".