Závažné dôsledky výčitiek a vyhrážok - Kazička, Peter
Či už vedome alebo nevedome, priamo alebo nepriamo, často sa druhým ľuďom vyhrážame, alebo im vyčítame. Manažéri nie sú žiadnou výnimkou. Takéto správanie má však z dlhodobého hľadiska závažné negatívne následky: ako pre zamestnancov, tak aj pre manažérov. Keď hnev z výčitiek narastá, vyvoláva pomstu. Vyčítajúce vedenie vedie k ochoreniam. Manažéri riskujú svoju povesť. Praktické tipy.