Principles of the Experience Economy in Designing an Agritourism Product - Sieczko, Anna
Úvahy týkajúce sa predpokladov zážitkovej ekonomiky a ich možného uplatnenia pri vývoji agroturistického produktu. Majitelia poľských agroturistických fariem by sa pri zameraní na materiálne zložky svojej ponuky mali zamerať aj na potrebu navrhnúť nezabudnuteľné zážitky pre svojich klientov.