Návrat do budúcnosti bez obalu?
Obalový priemysel sa v historickej špirále vracia znovu do svojich počiatkov. Jednoznačný odklon od jednorazových obalov poznačil vývoj tohto odvetvia v posledných rokoch azda najviac. Keď menej je viac. Záchranou sú moderné technológie a digitalizácia. Nápojový kartón ako stavebná surovina. Internetový obchod - výzva pre obalový priemysel.