Slovakia's Social Issues in 2019 - Baculáková, Kristína, 1988-
Stručný prehľad spoločenských udalostí v SR, ktorý sa niesol v duchu výročia Nežnej revolúcie. Riešili sa otázky týkajúce sa akademickej etiky, práv menšín a volieb.