<The> Influence of the Economic Crisis on the State of Public Finances in the Countries of the Visegrad Group - Zieliński, Mariusz
Analýza vzájomných vzťahov medzi hospodárskou krízou, rozpočtovým deficitom, verejným dlhom a fiškálnej politiky. Štatistické zobrazenie zmien úrovne danných premmených. Potvrdenie tézy, že hospodárska kríza spôsobila zhoršenie stavu verejných financií v európskych krajinách.