Affective Well-Being of Private Sector Employees in Slovakia - Martinkovičová, Miriam
Reprezentatívny prieskum o využívaní času v slovenských domácnostiach, pri ktorom bola na Slovensku použitá jedna z metód určovania afektívnej zložky subjektívneho blahobytu. Zamestnanci súkromného sektora predstavujúci špecifickú skupinu jednotlivcov, ktorých denná rutina je výrazne ovplyvnená časom stráveným v platenej práci.