<The> Impact of the Supervisory Board on Bond Ratings of Non-Financial Companies - Sahabuddin, Zainal Abidin
Analýza vplyvu veľkosti a nezávislosti dozornej rady, ako aj veľkosti výboru pre audit na možnosť spoločnosti získať vysoký rating dlhopisov so ziskovosťou ako kontrolnou premennou. Skúmanie miery presnosti zoskupenia ratingov podnikových dlhopisov prostredníctvom klasifikačnej matice.