Economic Aspects of the Cultural Sector in Poland - Ścibiorska-Kowalczyk, Izabela
Skúmanie vzájomného vzťahu medzi kultúrou a ekonomikou. Hospodárska analýza kreatívneho priemyslu a kultúrneho sektora ako súčasti výdavkov štátneho rozpočtu, vlády a domácností. Porovnanie výdavkov na kultúru s inými európskymi krajinami.