Social Web Applications as Means to Enhance Lifelong Learning and Professional Development of Teachers a Tool to Support Assessment of Their Impact - Koskeris, Andreas
Aplikácia nových technológií v triede spôsobila, že potreba neustáleho profesijného rozvoja je pre učiteľov ešte dôležitejšia. Začlenenie informačných a komunikačných technológií (IKT) do výučby je zložitý proces a človek sa môže stretnúť s mnohými ťažkosťami. Profesijný rozvoj učiteľov a sociálny web. Projekt profesionálneho rozvoja zameraný na rozvoj využívania IKT vo vedeckom vzdelávaní vo Fínsku. Využitie Facebooku, Twiteru, blogov na profesionálny rozvoj učiteľov a čerpanie skúseností. Prípadové štúdie a praktické závery z nich.