Ústavní zákaz protahování promlčení odpovědnosti zaměstnavatele za přestupek - Štefko, Martin
Úprava zániku zodpovednosti zamestnávateľa ako páchateľa priestupku uplynutím doby premlčania. Inštitút zániku zodpovednosti zamestnávateľa a súvisiaci vývoj judikatúry. Zákon o zodpovednosti za priestupky. Podmienky neústavnosti spätnej aplikácie prerušenia premlčania.