Ideological Sources of the Economic Democracy and Its Historical Development - Sekerák, Marián
Objasnenie pojmu ekonomickej demokracie, jej základy a princípy. Pôvod a historický vývoj. Rozvoj danej koncepcie v teórii a praxi bývalého Československa a rôznorodosť interpretácií jeho obsahu.