Zdravie, starnutie a vplyv socioekonomického statusu ľudí nad päťdesiat rokov na zdravie v Európe - Knošková, Dana
Projekt Prieskum zdravia, starnutia a dôchodku v Európe (SHARE). Metódy, oblasti výskumu a prínosy zo 7. vlny zisťovania v oblasti zdravia a zdravotnej starostlivosti. Vybrané výsledky prieskumu SHARE v oblasti zdravia a zdravotnej starostlivosti.