Ethical positions in Hungary, China, Turkey and Kyrgyzstan in the Light of Idealism and Relativism - Abdyrakhmanova, Kaiyrku
Skúmanie efektívnosti interakcie medzi krajinami najmä so zameraním sa na obchodné a hospodárske vzťahy. Skúmanie spôsobu, ako dané krajiny chápu podnikateľskú etiku z hľadiska svojich tradícií, mentality a kultúrnych čŕt. Uskutočnený dotazníkový prieskum zameraný na súkromný a aj verejný sektor.