<The> Length of the Distribution Channel As a Factor of Its Efficiency - Andjelkovic, Aleksandra
Klasifikácia faktorov, ktoré majú vplyv na dĺžku distribučného kanála. Sumarizácia výhod a nevýhod dlhých a krátkych kanálov. Spôsob navrhnutia dĺžky distribučného kanála, pri ktorom sa zvýši efektívnosť distribučnej siete.