Data Quality in Customer Relationship Management (CRM) – Literature Review - Petrović, Marijana
Problémy, ktorým organizácie čelia pri skúmaní kvality dát v rámci zlepšenia vzťahov so zákazníkmi. Výsledky výskumu sumarizujú problémy ohľadom kvality údajov a návrhy na ich vyriešenie.