Factors of Open Innovation - Prváková, Miroslava
Otvorené inovácie. Základný model otvoreného inovačného prostredia z hľadiska ovplyvňujúcich faktorov a identifikácie príslušných aktérov. Otvorený inovačný model v sektore služieb.