Logistika potřebuje nové i staré budovy - Toman, Pavel
Moderné skladové haly ako symbol rastúcej spotreby a globalizovaného obchodu. Výrobné a skladovacie priestory a haly z 90. rokov a z Československa. Problémy a výhody starších budov.