Doporučení evropských institucí v boji proti COVID-19 - Desanti Danielowitzová, Nina
Spolupráca poistného trhu, dohľadových (národných a európskych) orgánov a ostatných európskych inštitúcií. Spotrebiteľské odporúčania Európskeho orgánu pre poisťovníctvo a dôchodkové poistenie zamestnancov (EIOPA), proklientske opatrenia poisťovní a flexibilita počas pandémie COVID-19. Zoznam osvedčených postupov v boji proti kríze COVID-19. Aktuálnou témou pre európske inštitúcie sú i možnosti krytia pandemických rizík a pandemického fondu.