Vyplatí se paletový pooling? - Novotný, Radek
Prenájmy paliet a poolingové služby. Výhodný systém z pohľadu financií a udržateľnosti logistických reťazcov. Spôsobuje nárast administratívy a počtu prázdnych kilometrov.