Zájem o „psí" rozvoz rychle roste - Toman, Pavel
Internetový obchod Spokojený pes. Systém riadeného skladu Warehouse Management System (WMS). „Same-day" rozvoz ako riešenie pre urgentné zásielky. Efektívne plánovanie rozvozových trás.