Pandemie urychlila proměny e-shopů - Hubička, Filip
Internetové obchody v čase koronakrízy. Stratégie, logistika, flexibilita a konkurencieschopnosť internetových obchodov počas koronakrízy. Nástup technologických a organizačných noviniek, ktoré by internetové obchody zavádzali za normálnych okolností neskôr.