Aktuality povinného ručení 2020 - Jedlička, Petr
Vývoj situácie počas roku 2020, ktorý bol od polovice marca vo všetkých sférach života výrazne ovplyvnený opatreniami spojenými s obmedzením pohybu i ekonomických aktivít, s cieľom zamedziť ďalšiemu šíreniu koronavírusu. Základné trendy pešej, individuálnej automobilovej i hromadnej mobility, na základe ktorých sa dá určiť pokles cestovania v čase najväčších reštrikcií. Týždenné štatistiky dopravných nehôd v ČR. Počet hlásených nepoistených škôd a škôd z poistenia vozidiel.