Frazeologizmy a obraz – možné klasifikácie na príkladoch nemeckých frazeologizmov z reklamy - Šukolová, Lucia, 1984-
Ťažiskom príspevku sú nemecké frazeologizmy, ktoré boli použité v reklame a v rôznych kampaniach, lebo ich úpravy prinášajú pridanú hodnotu. Analýza skutočnosti, že v kombinácii idiomatického jazyka s obrazovým materiálom existujú určité spoločné prvky, podľa ktorých môžu byť klasifikované.