Beitrag der neuen Medien zur Stärkung der Authentizität im Fremdsprachenunterricht - Paté, Magdaléna, 1980-
Príspevok sa zaoberá témou, ako by moderné komunikačné médiá mohli pomôcť študentom vytvoriť autentickejšie prostredie. Autentická komunikácia prináša nové poznatky o cieľovej kultúre a pomáha identifikovať aktuálne problémy príslušnej spoločnosti, ktorá je rovnako dôležitým motivačným prvkom.