Idioms in Newspaper Articles Focusing on Macroeconomic News - Maierová, Eva, 1965-
Definovanie a opis vlastností idiómov. Štrukturálna aj sémantická analýza sa sústreďuje na idiomatické výrazy vyňaté z amerických a britských žurnalistických textov zaoberajúcich sa makroekonomickými otázkami.