Pojmy femicidio a feminicidio a ich význam - Maarová, Iveta
Vysvetlenie pôvodu a významu pojmov femicidio a feminicidio. Skúmanie, či existuje ekvivalent v slovenskom jazyku a v slovenskom systéme trestného súdnictva.