Formy kybernetické kriminality a jejich možný vliv na pojišťovací praxi - Smejkal, Vladimír
Kybernetické riziká se nielen vo vzťahu k poisťovníctvu stávajú fenoménom. Kybernetická kriminalita. Najočakávanejšie formy útokov na informačné systémy a informačné technológie (IS/IT). Súčasné a budúce formy kyberkriminality. Poistenie vo svetle kybernetiky. Hlavné počítačové hrozby v rokoch 2017 a 2018.