Možnosti využitia moderných technológií pri výučbe odborného ruského jazyka - Dziváková, Michaela, 1979-
Popis elektronického vzdelávania a súčasných možnosti e-learningovej formy výučby profesionálneho ruského jazyka na Fakulte aplikovaných jazykov v Bratislave. Pohľad na prácu so systémom LMS Moodle a platformami určenými na online výučbu. Výhody spolupráce s platformou Microsoft Teams.