Introductory Address by Jozef Makúch, the NBS Governor - Makúch, Jozef, 1953-
Úvodný prejav Jozefa Makúcha, guvernéra Národnej banky Slovenska, na konferencii v rámci série udalostí súvisiacich s 25. výročím Národnej banky Slovenska.