Amazon, Alibaba a spol. investují do vlastních robotů - Novotný, Radek
Technológie vo svete e-commerce. Závislosť gigantov internetových obchodov na efektívnej logistike. Automatizácia skladovej logistiky a skladové roboty. Vlastný vývoj firiem skladových robotov pre vychystávanie a prepravu tovaru.