Analýza postavenia podniku na trhu - Kudlová, Zuzana, 1986-
Všeobecná charakteristika a postup analýzy postavenia podniku na trhu. Metódy multikriteriálneho hodnotenia. Príklad analýzy postavenia podniku na trhu s ukážkou výpočtu jednotlivých multikriteriálnych metód.