Prijatie zákona o ukončení niektorých exekučných konaní vo vzťahu k osobnému bankrotu - Kmeťová, Oľga, 1959-
Priblíženie aktuálnej právnej úpravy zákona o ukončení niektorých exekučných konaní vo vzťahu k osobnému bankrotu. Poukázanie na vybrané aplikačné problémy, s ktorým sa autorka v praxi stretáva.