Coronavirus and Its Impact on the World Market - Kopčáková, Janka, 1994-
Problémy s koronavírusom zachvátili svet. Epidémia, ktorá sa začala v Číne na konci roku 2019, vstúpi do histórie nielen z dôvodu zvýšenej úmrtnosti spôsobenej týmto vírusom. Tento vírus sa zaznamená v histórii aj na základe ekonomických dôsledkov. Dopad tohto vírusu má vplyv na svetové hospodárstvo. V dôsledku toho vidíme obmedzený hospodársky rast, ktorý ovplyvní nielen európske krajiny, ale aj krajiny z celého sveta.