Informačné a komunikačné technológie (IKT) v obchode a marketingu - Lieskovská, Vanda, 1961-
Problematika zavádzania informačných a komunikačných technológií do maloobchodnej činnosti, rovnako ako aj do marketingových aktivít s dôrazom na výkonnosť, ale aj bezpečnosť. Efektívnosť IKT riešení v elektronických odbytových kanáloch, ako aj adaptačné výzvy IKT v podmienkach retailu, čoho súčasťou sú aj online platby v kontexte spotrebiteľského správania.