Medziregionálne rozdiely pri nakladaní s odpadmi v rámci SR - Lacko, Roman, 1988-
Porovnanie dlhodobého vývoja množstva odpadu vyprodukovaného v regiónoch Slovenska a to konkrétne na západnom, strednom a východnom Slovensku. Vývoj množstva komunálneho, separovaného odpadu a nebezpečného odpadu v regiónoch SR za obdobie rokov 2002 až 2018. Údaje zozbierané z portálu Štatistického úradu SR.