Východiská účtovania podľa medzinárodných štandardov finančného vykazovania - Lukáč, Jozef, 1991-
Priblíženie základných pojmov v oblasti Medzinárodných štandardov finančného vykazovania. Historický vývoj, koncepčný rámec a ciele medzinárodných štandardov. Charakteristika účtovnej závierky a jej súčasti. Oceňovanie a vykazovanie.