Základy investičného plánovania v územnom rozvoji: stratégia indexovania dlhopisov - Karpenko, Lidiia
Základy investičného plánovania v územnom rozvoji s využitím stratégie indexovania dlhopisov v kontexte globalizačných zmien a európskej integrácie. Investičné plánovanie a budovanie prognostickej schopnosti medzinárodnej investičnej činnosti na regionálnej úrovni. Výhody a nevýhody stratégie indexovania dlhopisov. Model funkčnej závislosti medzi efektívnym ukazovateľom hrubého regionálneho produktu a priamymi zahraničnými investíciami a nezamestnanosťou.