Employee Turnover - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Dôležitosť a formy fluktuácie zamestnancov. Negatívne vplyvy a príčiny fluktuácie. Náklady na fluktuáciu. Analýza fluktuácie na príklade v skúmanej spoločnosti.